Kontrakter er sendt ud, til underskrift i udvidelsesområderne

21. juni 2023

Kontrakter er sendt ud, til underskrift i udvidelsesområderne

Kontrakterne er sendt til dem, der har tilmeldt sig fjernvarme.

Hvis du ønsker at konvertere dit nuværende gasfyr (eller anden opvarmningsform) til fjernvarme, så er det nu du skal underskrive kontrakten "Aftale om fjernvarmelevering" og sende den til mail: vojensfjernvarme@mail.dk eller lægge den i postkassen på Tingvejen 47, 6500 Vojens.

 

Underskrifter afgør hvor vi starter

Vi har lige nu etape 2 og 3 i EU-udbud, og derfor er det vigtig at vide, hvor mange der ønsker fjernvarme i disse områder, så vi kan afgøre, i hvilke gader der først graves.

Senere på året skal etape 4 og 5 i EU-udbud, men her vil vi også gerne vide, hvem der ønsker fjernvarme.

Vores kampagnetilbud på 27.000,- kr. inkl. moms+ et årlig tillæg i 20 år, løber indtil entreprenør har være i området/vejen.

Ønskes der fjernvarme senere bliver prisen mindst 55.000,- kr.+ et årligt tillæg i 20 år.

Tillægget formodes at vær ca. 200,- kr. inkl. moms pr. måned i 20 år, altså ca. det samme som et service på gasfyr eller varmepumpe koster. Tillægget afhænger af de priser vi får hjem på udførelsen og hvad renten på lånene bliver.

 

Det skal du gøre, hvis du ikke har modtaget en kontrakt

Hvis du ikke er tilmeldt:

Har du ikke modtaget en kontrakt, så kan det være, at du ikke er tilmeldt. Tilmeld dig fjernvarme her.

Når du har tilmeldt dig, via vores tilmeldingsformular, så skal du download og udskrive kontrakten på denne side, og sende den underskrevne kontrakt til mail: vojensfjernvarme@mail.dk eller lægge den i postkassen på Tingvejen 47, 6500 Vojens.

 

Hvis du er tilmeldt:

Har du tilmeldt dig, men har du ikke modtaget en kontrakt, så kan du download og udskrive kontrakten på denne side, og sende den underskrevne kontrakt til mail: vojensfjernvarme@mail.dk eller lægge den i postkassen på Tingvejen 47, 6500 Vojens.

//